U bent hier

Schrijf je in voor de Fair ICT Awards 2021

Bron: 
Bond Beter Leefmilieu
Vlaamse bedrijven, non-profits, (onderwijs)instellingen en lokale besturen die inzetten op het duurzaam aankopen of beheren van ICT-apparatuur kunnen zich tot 17 oktober 2021 inschrijven voor de Fair ICT Awards. 
 
ICT-apparatuur heeft een behoorlijke ecologische voetafdruk door het ontginnen van grondstoffen, de fabricage en de fenomenale hoeveelheden afval door de korte levensduur. Spring jij al duurzaam om met ICT in aankoop of beheer? Daar mag je voor beloond worden! Deel jouw case met de rest van de wereld en win de Fair ICT Awards. 
 
 
Omdat de afvalberg met e-waste telkens groter wordt, gaan CATAPA, Bond Beter Leefmilieu, Ondernemers voor Ondernemers en Vlaanderen Circulair voor een verduurzaming van het ICT-aankoop- en verwerkingsbeleid in Vlaanderen. Met de Fair ICT Awards zetten we jouw sociaal en ecologisch verantwoord ICT-beleid in de kijker.
 
De winnaars en genomineerden worden in de kijker gezet. Bovendien kunnen ze met de titel 'Winnaar Fair ICT Awards 2021' pronken en genieten van publiciteit binnen Fair ICT Flanders.
 
Zet deze data in je agenda!
 
  • 17/10/2021 - deadline inschrijvingen
  • 31/10/2021 - bekendmaking genomineerden
  • 02/12/2021 - prijsuitreiking met winnaars
 
Lees het reglement op fairictflanders.be/fairictawards
 
De Fair ICT Awards zijn een initiatief van Fair ICT Flanders en Vlaanderen Circulair. 
Dit artikel draagt bij aan volgende duurzame ontwikkelingsdoelen:

Hoe kan Bond Beter Leefmilieu jouw gemeente helpen?