U bent hier

iChoosr

Lokale besturen zijn in staat om de klimaat ambitie te vertalen naar concrete ambities. Het in beweging brengen van burgers door verduurzaming aan te moedigen, te mobiliseren en te betrekken.

Hoe kan je jouw gemeente verduurzamen? 

Zonnepanelen zijn een interessante keuze voor het milieu en voor de portemonnee. Inwoners  kunnen zich vrijblijvend inschrijven voor de groepsaankoop zonnepanelen en thuisbatterij. Via een daktest ontdekt men meteen hoeveel zonnepanelen er op het dak passen. Inwoners krijgen direct een aanbod op maat met een totaalprijs inclusief installatie en keuring. 

Is het slim om nu zonnepanelen te laten installeren?

Zeker! Ten eerste wek je met zonnepanelen je eigen, groene stroom op. Ten tweede, heb je als zonnepanelen eigenaar veel meer controle over je energieverbruik. Je bent minder afhankelijk van het net, en daarbij ook van de schommelende energieprijzen. Ten derde is de terugverdientijd tegenwoordig erg laag. Zonnepanelen zijn een slimme investering, een systeem van 12 panelen heb je gemiddeld binnen de 8 jaar terugverdiend. Tot slot ben je met zonnepanelen klaar voor de toekomst! Lees hier meer

Waarom is een groepsaankoop interessant? 

Door in groep aan te kopen, geniet je van het voordeel van veel. Dankzij het aanbod van de groepsaankoop kan je gemiddeld 20% besparen bij de aankoop van zonnepanelen. Deelnemers krijgen objectieve en duidelijke informatie doorheen het hele proces. iChoosr is al meer dan 10 jaar expert in groepsaankopen van duurzame producten. 

Daarnaast gaan alle installateurs die deelnemen aan de veiling door een grondig kwalificatieproces. De groepsaankoop van iChoosr staat voor kwaliteit en uitgebreide garanties.

Hoe kan ik meedoen?

Je kan de groepsaankoop ondersteunen door de informatie te verspreiden binnen jouw gemeente. Neem een kijkje op ichoosr.be/zonnepanelen  of volg iChoosr op facebook via facebook.be/ichoosrbe of neem contact op via marketing@ichoosr.com voor afbeeldingen op maat van jouw gemeente!