U bent hier

Inspiratiebezoek voorbeeldgebouwen en -wijken

Doelgroep: 
Burger, Lokaal bestuur
Thema: 
Ruimte
Type info: 
Goed voorbeeld
Alexander Mijts

Onze manier van ontwerpen, bouwen en leven kan anders: toekomstbestendig en regeneratief. Als professional zie je het voor je, maar hoe inspireer je anderen? Hoe laat je bijvoorbeeld collega's of burgers ontdekken dat het anders kan? Een bezoek aan goeie voorbeelden is de beste manier om dat te doen. VIBE is als geen ander op de hoogte van inspirerende voorbeeldgebouwen en -wijken waar je ervaart wat toekomstbestendig of regeneratief ontwerpen, bouwen en leven betekent. We zorgen voor de juiste begeleiding zodat de deelnemers zich bewust worden van de kwaliteiten én mogelijkheden die toekomstbestendig bouwen en wonen bieden. Onze jarenlange ervaring staat garant voor een meer dan geslaagde uitstap.

Projectinhoud

Ga je voor een low-budgetformule of liever all-in? We bespreken het samen en stellen de ideale uitstap voor je samen.

Prijs (exclusief BTW tenzij anders vermeld)

Je inspiratiebezoek kan al vanaf 450 euro.

Contact

Heb je interesse om de burgers of medewerkers van jouw gemeente met toekomstbestendige voorbeeldprojecten te inspireren, neem dan contact op met Alexander Mijts, info@vibe.be. Hij helpt je graag op weg in het aanbod. 

Getuigenissen van klanten: 

VIBE organiseert sinds jaar en dag studiereizen naar voorbeeldprojecten. Denk aan de wijk EVA-Lanxmeer (Culemborg), de fietsstad Houten, het project ‘Stad van Morgen’ in Eindhoven, de klimaatwijk Sint-Andries in Antwerpen, Circulaire Flora, Groen Zuid of gebouwen als Quantum Building, UR.zone, Mundo-a … Te veel om hier op te noemen.