U bent hier

Workshop kinderen en trage wegen: ideeën vanuit een jong perspectief

Doelgroep: 
Burger
Thema: 
Mobiliteit
Type info: 
Begeleiding (persoonlijk)
Hoe zouden trage wegen eruit zien als we kinderen aanstellen als ontwerpers of bruggenbouwers? Van kinderen kan je leren, ook over hoe de aanleg en het gebruik van de publieke ruimte in jouw gemeente beter kan! Trage Wegen begeleidt workshoptrajecten die het perspectief van kinderen op trage wegen op een creatieve manier in beeld brengen en ideeën en aanbevelingen op maat presenteren.
 
Kinderen en trage wegen
 
Bospaden en doorsteekjes, fietsverbindingen en veldwegen, elk wegje voor niet-gemotoriseerd verkeer is een trage weg. Het zijn belangrijke schakels in een kindvriendelijke publieke ruimte. Kinderen kunnen zich er veilig en autonoom verplaatsen, spelen en elkaar ontmoeten. En wat kinderen als kwalitatief en aangenaam ervaren, is dat vaak ook voor andere buurtbewoners: 2 vliegen in 1 klap dus.
 
Workshop op maat
 
Trage Wegen bouwde expertise op in het werken met kinderen in verschillende workshopformules. Samen kunnen we een formule op maat van jouw noden bedenken.
Voor voorbeelden van workshops kan je een kijkje gaan nemen op de webpagina van het project Gangmakers en Koplopers: www.gangmakersenkoplopers.be
 
Richtprijs
 
De prijs is afhankelijk van de aard en duur van de workshops.
 
  • Richtprijs voor begeleiding van 1 dag (+ voorbereiding): 650 euro excl. btw
  • Richtprijs voor begeleiding van 1 dag (+ voorbereiding en rapportage): 1.300 euro excl. btw
 
Bij een langer workshoptraject (een kamp, een workshop per stadsdeel, …) wordt er op aanvraag een voorstel van projectverloop en begroting gemaakt.
 
Interesse?
 
Neem contact op via: info@tragewegen.be