U bent hier

° Sustainable Solutions: Events – Learning & Development – Consulting

Doelgroep: 
Lokaal bestuur, Onderneming
Thema: 
Circulaire economieEnergieMobiliteitNatuur en bosRuimteVoeding
Type info: 
Begeleiding (persoonlijk), Ondersteuning (materiaal)

Events – Learning & Development – Consulting

De Sustainable Solutions zijn opgedeeld in 3 deelsegmenten, maar zoals eigen aan GoodPlanet Belgium wordt elke samenwerking participatief bekeken en ge-co-creëerd met de opdrachtgever, in dit geval u als bedrijf, organisatie of overheidsinstelling.

  • Events
    Om werknemers of klanten in het bedrijf te sensibiliseren omtrent duurzaamheid, kan GoodPlanet Belgium events organiseren. 
  • Learning & Development 
    Met de opgebouwde expertise doorheen de jaren traint het GoodPlanet-team ook werknemers in duurzame thema's op tal van manieren.
  • Consulting
    GoodPlanet adviseert bedrijven rond hun eigen duurzame keuzes, en zorgt er mee voor dat dit perfect toepasbaar is in uw strategie rond maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO).

Waarom Sustainable Solutions?

Meer en meer mensen worden zich bewust van de eindigheid van onze planeet en de uitputting van onze natuurlijke voorraden. Ook de OESO en de Wereldbank erkennen ondertussen de ecologische limieten van onze planeet. Tegelijkertijd stijgt het bevolkingsaantal als nooit tevoren, en daarbovenop doen steeds meer ontwikkelingslanden een inhaalbeweging en bereiken ze mee ons welvaartsniveau.

Een voortrekkersrol voor ondernemers

Het huidige economische systeem is niet gericht op de beperking van onze natuurlijke voorraden, een ander soort economie dringt zich dus op. Ondernemers die naar de toekomst kijken, weten dat spaarzaam en respectvol omgaan met grondstoffen goed is voor de planeet én goed is voor de eigen portemonnee. Meer en meer ondernemers implementeren duurzame ontwikkeling en maatschappelijk verantwoord ondernemen in hun strategisch beleid.

Co-creatie met GoodPlanet

GoodPlanet gelooft dat door het delen van kennis én het samen ondernemen van positieve acties op ecologisch, sociaal en economisch vlak, we allen kunnen bijdragen tot de duurzame wereld die zo noodzakelijk is voor onze huidige en onze toekomstige generaties. 

GoodPlanet is partner van bedrijven die actief hun maatschappelijke rol opnemen. Vanuit de noden van uw bedrijf gaan we creatief aan de slag en creëren we duurzame oplossingen, samen met u.

Hoe ga je aan de slag?

Contacteer GoodPlanet

Bert Poffé
Manager Sustainable Solutions 
+ 32 (0)479 18 71 11
b.poffe@goodplanet.be