° Sensibiliseringscampagnes gericht naar de brede bevolking

Circulaire economieEnergieMobiliteitNatuur en bosRuimteVoeding
Ondersteuning (materiaal)

Ecolife ondersteunt lokale besturen bij het uitwerken van brede publiekscampagnes gericht naar de burgers van de gemeente, stad of provincie.

Ecolife hanteert innovatieve manieren om te sensibiliseren en om campagne te voeren rond ecologische gedragsverandering. We stellen niet alleen informatie over ecologie en milieuzorg op maat van specifieke doelgroepen ter beschikking. We ontwikkelen ook instrumenten om impact te meten en zetten processen op om de transitie naar een duurzame samenleving te faciliteren. Via een doordacht stappenplan en een gestructureerde aanpak (sociale marketingtechnieken, communicatie, instrumentenmix op maat,...) streven we naar blijvende impact.

Indien nodig, werken we samen met diverse partnerorganisaties van zowel binnen als buiten de milieusector.

Enkele voorbeelden:

Hoe ga je aan de slag?

Contacteer Ecolife voor meer informatie of een offerte op maat: tel. 016 22 21 03, info@ecolife.be .