Scan het potentieel voor hernieuwbare energie

Lokaal bestuur, Onderneming, School
Stef Vandercruyssen
0485/06 37 97
Wil jouw gemeente inzetten op hernieuwbare energie in een bepaald gebouw maar weet je niet hoe best er aan te beginnen ?
Je wenst PV panelen te plaatsen maar hoeveel, welke opstelling , welke type ?
Of kies je beter voor een warmtepomp, zonneboiler, windenergie,...?

Tijdens een potentieelscan wordt in functie van jouw gebouw, locatie, gebruik en energieverbruik, onderzocht wat de beste oplossing kan zijn.

Projectinhoud en -verloop

Het energieverbruik wordt geanalyseerd en de aanwezige technieken voor verwarming en bepaalde grootverbruikers worden in kaart gebracht.
Op basis van het verbruiksprofiel en de energiebehoeften wordt een voorstel voor HE opgemaakt.
Er wordt een budgetraming opgemaakt voor de investering en de mogelijke besparing op vlak van energie en reductie CO2 uitstoot.
Ook de berekening van de terugverdientijd is inbegrepen in de potentieelscan.

• Begeleiding van de rondgang ter plaatse door de intern verantwoordelijke.
  • Aanleveren van de energieverbruiken en facturen

Richtprijs: 1000 à 1500 euro excl BTW

Stef Vandercruyssen heeft 20 jaar ervaring als hoofd technische dienst in ziekenhuizen en zet zijn expertise graag in om jouw organisatie energie te laten besparen.
0485/06 37 97