U bent hier

Jouw verwarmingssysteem onder de loep: beperk de gemeentelijke stookkosten

Doelgroep: 
Lokaal bestuur, Onderneming, School
Thema: 
Energie
Type info: 
Begeleiding (persoonlijk)
Stef Vandercruyssen
0485/06 37 97
Is jouw stookinstallatie verouderd?
Is jouw CV ketel de hele zomer nog in werking enkel om sanitair warm water te produceren?
Wil je graag het energieverbruik voor verwarming reduceren en hernieuwbare energie integreren?
 
Bij een stookplaatsanalyse wordt het volledige verwarmingssysteem onder de loep genomen. Van warmte opwekking, distributie en regeling tot warmteafgifte.
Verbeteringsvoorstellen worden geformuleerd op verschillende ambitieniveaus. Van isolatie van appendages tot integratie van warmtepompen en WKK’s.
 
Projectinhoud en -verloop
 
Alle onderdelen van de stookinstallatie worden ter plaatse geïnspecteerd en beschreven. Indien relevant worden elektriciteit, gas of warmte uitgemeten en gelogd over een periode van enkele weken.
In een rapport wordt de bestaande situatie beschreven, worden de pijnpunten blootgelegd en worden op verschillende niveaus voorstellen geformuleerd om de installatie energiezuiniger te maken en waar nodig het comfort te verbeteren.
Verdere begeleiding is mogelijk onder de vorm van prestatiebestekken, offerte screening, werkopvolging,... tot en met het uitmeten van de werkelijke energiebesparing.
 
De gemeente is zelf verantwoordelijk voor
 
Begeleiding van de rondgang ter plaatse door de intern verantwoordelijke.
 
Prijs
 
Richtprijs: 500 à 1000 euro.
 
Contact
 
Stef Vandercruyssen heeft 20 jaar ervaring als hoofd technische dienst in ziekenhuizen en zet zijn expertise graag in om jouw organisatie energie te laten besparen.
0485/06 37 97