U bent hier

Gepersonaliseerde bomen: het perfecte relatiegeschenk

Doelgroep: 
Lokaal bestuur, Onderneming
Thema: 
Natuur en bos
Type info: 
Begeleiding (persoonlijk)

BOS+ heeft een zeer ruime expertise wat betreft bosuitbreiding. Wij plant(t)en geboortebossen, vredesbossen, CO2-bossen, kom-op-tegen-kankerbossen, belbossen… Daarnaast begeleiden we publieke plantacties en zetten, in het kader van de 10 miljoen bomen campagne, sponsorcampagnes op touw. Naast deze eerder communicatieve aspecten kunnen wij ook alle technische aspecten behartigen. Wij bieden begeleiding bij de zoektocht naar en aankoop van geschikte gronden voor bosuitbreiding. Daarnaast maken we boomsoortenkeuzes, aanplantingsplannen, zorgen we voor terreinvoorbereiding en bieden we ondersteuning bij subsidiedossiers.

Toon uw inwoners of medewerkers dat u bossen belangrijk vindt. Schenk hen een boom op korte termijn en een leefbare toekomst op lange termijn. Hoe? U hoeft zelf geen schop in de aarde te steken, dat doen wij voor u. We kunnen dit aanbieden voor:

 

  • 20 euro of 12 euro vanaf 5 stuks voor particulieren

  • 10 euro (excl. btw) voor bedrijven (>5 stuks)

 

Ondertekende jouw gemeente het Lokaal Energie- en Klimaatpact al? Dan ontvangt jouw gemeente subsidies van de Vlaamse overheid. De kosten verbonden aan deze ondersteuning kunnen ingebracht worden als rapportering. In de jaarrekening koppel je daarvoor de code (ABB-LEKP-2021) aan de uitgave.

Aan elke boom hangen we een label met de naam en boodschap voor uw relatie. Van elke boom krijgt u een beeld. Perfect als relatiegeschenk, eindejaarscadeau of gewoon om de belangrijkheid van bomen voor de mensen in de kijker te zetten.

 

*Wist u dat er 562 m² bos nodig is om jaarlijks alleen al de adem van één volwassene te verwerken? Dat is een bosje van drie tennisvelden groot.