U bent hier

Film in het Bos

Doelgroep: 
Burger, Lokaal bestuur
Thema: 
Natuur en bos
Type info: 
Ondersteuning (materiaal)

Iedere zomer trekt BOS+ samen met de Gezinsbond en tal van lokale partners het bos in voor een heuse Film in het Bos-tournee. Een speciale belevenis, met de kinderen een film gaan bekijken op een open plek in het bos. Vooral omdat het 's avonds doorgaat: de vogels beginnen hun avondzang, de wind ruist door de bladeren, het wordt stilaan donker, ... Een heerlijke bosbelevenis voor jong en oud, een leuke avond in een uniek levend decor!

De algemene tarieven zijn € 4 voor volwassenen en € 2 voor kinderen onder de 12 jaar. Leden van Gezinsbond krijgen 50 % korting en abonnees van BOS+ mogen gratis binnen (op sommige locaties kunnen aangepaste tarieven gelden). Bij afgelasting van de filmvoorstelling door regenweer word je inschrijvingsgeld uiteraard terugbetaald. 

Hoe ga je aan de slag?

BOS+ en de Gezinsbond zijn steeds op zoek naar lokale partners om een Film in het Bos editie te organiseren. Ben je eigenaar van een geschikt bos, of wil je je schouders zetten onder een Film in het Bos in jouw gemeente? Stuur dan een mailtje naar info@bosplus.be.