Eventpool: zonder files naar evenementen in je gemeente

Burger, Lokaal bestuur, Onderneming
Mobiliteit
Ondersteuning (materiaal)

Door je autorit te delen op Eventpool kan je in contact komen met andere deelnemers of bezoekers van een event. Eventpool vermindert zo de stroom van auto’s naar evenementen en is complementair aan het openbaar vervoer en de fiets. Een gemeente die Eventpool mee bekend maakt zet dus mee in op de modal shift!

Hoe kan je Eventpool mee promoten?

Neem onderstaande tekst mee op in je communicatiekanalen

Ben je organisator van een evenement?

Contacteer Taxistop via eventpool@taxistop.be zodat zij je een partnerschap kunnen aanbieden. Een samenwerking kan heel wat inhouden:

• Jouw event komt in de kalender van Eventpool.
  • Via een widget kunnen gebruikers rechtstreeks via jouw website en Facebook-pagina een traject registreren.
  • Taxistop kan je helpen met een promotiecampagne
  • Taxistop garandeert volledige transparantie van de resultaten.

GOED OM WETEN

• Eventpool werkt samen met enkele grote festivals en concertzalen!
  • Eventpool is er niet alleen voor eenmalige evenementen. Ook zalen waar regelmatig events plaatsvinden maken gebruik van eventpool.
  • Er is een vernieuwde app waarmee het vinden van een carpoolpartner nog gemakkelijker wordt!

De gemeente is verantwoordelijk voor het faciliteren van gebruik van eventpool in de gemeente. Inzetten op sterke communicatie is hierbij belangrijk. Taxistop kan de gemeente hierbij ondersteunen.

Afhankelijk van het geschatte aantal deelnemers en het aantal event dagen verschilt de prijs voor de diensten van eventpool.

Gemeenten uit West-Vlaanderen komen in aanmerking voor 50% korting via de provinciale ondersteuning voor lokale klimaatprojecten van de Provincie.

Neem alvast een kijkje op events.carpool.be of neem contact op met eventpool@taxistop.be