U bent hier

Autodeelparty in jouw gemeente/stad

Doelgroep: 
Burger
Thema: 
Mobiliteit
Type info: 
Ondersteuning (materiaal)

Organiseer een autodeelparty bij je thuis!
Wil je graag beginnen met autodelen maar zoek je nog geïnteresseerde buren of een gepast autodeelsysteem? Ben je zelf al lid van een autodeelorganisatie en wil je ook je oom/collega/beste vriend(in) overtuigd zien? Nodig hen dan uit voor een gezellige avond bij jou thuis. Jij zorgt voor een drankje, Autodelen.net voor de inhoud!

Een specialist geeft uitleg ...
De autodeelparty is een initiatief met als doel het autodelen – letterlijk – tot bij jou in de huiskamer te brengen. Een autodeelmeester, een specialist terzake, komt uitleg geven en beantwoordt alle vragen waar mensen mee kunnen zitten. Is autodelen iets voor mij? Wat zijn de verschillende opties? Wat als er een ongeluk gebeurt met de deelauto? En: hoe begin je er praktisch aan?

... terwijl je gasten comfortabel op de bank zitten!
Dit terwijl je gasten comfortabel op de bank zitten, af en toe van hun glas nippend. Een beetje zoals bij een Tupperware party dus, met dit verschil dat de genodigden na afloop niet naar huis gaan met een bestelling voor 50 plastic doosjes. Wél met heel wat concrete informatie over autodelen en, als het goed is, boordevol enthousiasme om er meteen zelf aan te beginnen.

 

Hoe ga je aan de slag?

Gemeenten en steden kunnen dit intiatief mee promoten.

Voor het aanvragen van een autodeelparty neem je contact op met Natuurpunt CVN. De enige voorwaarde om een autodeelparty te kunnen organiseren is het minimum van 5 aanwezigen per party en dat de aanvraag minimum 15 dagen op voorhand gebeurt.

Natuurpunt CVN
Joëlle Laes
03 205 17 53
joelle.laes@cvn.natuurpunt.be
Graag naam en plaats van de activiteit vermelden als onderwerp van je mail.