U bent hier

Taxistop

info [at] taxistop [dot] be
Maria Hendrikaplein 65b
9000 Gent Oost-Vlaanderen
België
09 242 32 82

Taxistop ontwikkelt al 40 jaar innovatieve diensten onder het motto “meer doen met minder”. Daarbij wordt steeds vertrokken vanuit een concrete nood, om zo te komen tot een betere benutting van persoonlijke goederen. Op vlak van mobiliteit leidde dit tot de ontwikkeling van carpooldiensten voor verschillende doelgroepen, zoals carpool.be, schoolpool, eventpool en eurostop. Op vlak van huizenbezit richtte Taxistop Huisruil en Woningoppas op. Ook op sociaal vlak is Taxistop actief, bijvoorbeeld via de ontwikkeling van de Minder Mobielen Centrales. Alle diensten van Taxistop zijn beschikbaar in heel België.

De diensten van Taxistop bieden niet alleen alternatieve oplossingen om tijd en geld uit te sparen, ze betekenen ook een voordeel voor milieu (minder C02-uitstoot, meer vrije ruimte, etc.) en maatschappij (versterking van sociale banden, ontmoetingen, mogelijkheden voor minder mobiele personen om zich opnieuw te verplaatsen, etc.).

Vandaag ontwikkelt Taxistop voornamelijk projecten en diensten in het kader van de deeleconomie. Daarbij staat het stimuleren van verschillende spelers om elkaar beter te leren aanvullen voorop, om zo diensten met een steeds grotere relevantie en samenhang te creëren.

Taxistop, dat is dus 40 jaar aan expertise over gedeelde mobiliteit, sociaal en avontuurlijk. Van solo-autorijder over oudere tot alerte backpackers, een uiteenlopend publiek vond bij Taxistop alvast wat hij of zij zocht. Nu jij nog!