U bent hier

Verdien tot 2.500 euro voor jouw idee. Kom er alles over te weten tijdens Boost Je Buurt op 7 oktober

Zit je al lang te broeden op een idee om je buurt aangenamer en duurzamer te maken? Dan hebben we voor jou een dubbel aanbod:

1. Een projectoproep waarmee je tot 2.500 euro voor jouw idee kan verdienen

2. Een boeiende inspiratiedag met keuze uit 27 workshops: Boost Je Buurt op 7 oktober in Leuven

Dien je idee in en zet Boost je Buurt met stip in je agenda: je kan er praten met de verantwoordelijken van de projectoproep, je idee aftoetsen en nóg meer inspiratie opdoen. Ook zonder concreet idee ben je welkom. 

Boost Je Buurt

Boost Je Buurt is een dag vol workshops en inspiratie om wakkere actievelingen te helpen hun plannen voor hun buurt waar te maken. Want enkel samen kunnen we de transitie naar een 100% hernieuwbare samenleving waarmaken. En daar spelen lokale organisaties en burgerinitiatieven een enorm belangrijke rol in.

> Ontdek onze 27 workshops

> KOOP JE TICKET

Projectoproep

Bond Beter Leefmilieu en het Fonds Duurzame Materialen- en Energiebeheer steunen 25 lokale projecten met maximum 2500 euro. Wil ook jij kans maken op deze financiële duw in de rug? Dien dan voor 24 oktober jouw idee in. Dit kan zowel met je vereniging, buurtcomité als in een losse samenwerking met anderen.

Projecten moeten een positief effect hebben op het milieu. Denk aan thema's als energie, grondstoffen, mobiliteit, voeding, landbouw en duurzaam ruimtegebruik.

> Lees meer over de voorwaarden

> DIEN JE IDEE IN