U bent hier

Maak mee bekend: Oproep growfunding: geef burgers met duurzame ideeën een duwtje in de rug

Bron: 
Bond Beter Leefmilieu

Burgers met goede ideeën zijn er altijd, centjes niet. Bond Beter Leefmilieu en Growfunding werken samen om de duurzaamste dromen te laten uitkomen. De samenwerking focust zich op projecten van organisaties die de transitie naar een duurzame samenleving versnellen. 

Geselecteerde projectideeën bieden wij een opleiding ‘een crowdfunding opstarten’, en een persoonlijke begeleiding voor het voltooien van een succesvolle campagne. Samen met Growfunding vzw geloven wij in het inzetten van participatieve financiering als een middel tot maatschappelijke verandering. Crowdfunding is namelijk de ideale manier om niet enkel geld, maar ook een netwerk rond je project te creëren.

Help je onze oproep mee verspreiden en geef je duurzame ideeën in jouw gemeente een duwtje in de rug?  

Laat je alvast inspireren door deze geslaagde campagnes (een stedelijke paddenstoelenboerderij Pad en Stoel, kamperen op Kamping Kontakt, ontmoetingscentrum rond permacultuur, de werkbank - een Uitleendienst voor gereedschappen, fietsende vroedvrouwen, start-up sociale economie Plastivor, seizoenskookboek van Velt, kippen in de stad, luchtkwaliteit citizen science project,...

> Alle info vind je hier.

Deadline voor deze projectoproep is 20 oktober 2019.