U bent hier

Kom naar de Trefdag Trage Wegen - 23 maart in Deurne

Bron: 
Trage Wegen
Dit artikel werd gereproduceerd met toestemming van de uitgever, alle rechten voorbehouden. Elk hergebruik dient het voorwerp uit te maken van een specifieke toestemming van de beheersvennootschap License2Publish: info@license2publisch.be.
Uitwisseling, inspiratie en een verkwikkende voorjaarswandeling: dat zijn de ingrediënten van de jaarlijkse Trefdag Trage Wegen. Lokale werkgroepen en pleitbezorgers geven tips om trage wegen te behartigen. Bezoekers horen verhalen uit heel het land. Dialoog en kruisbestuiving staan centraal. Naar aanleiding van de grootschalige inventarisatie en evaluatie van trage wegen in Antwerpen, strijken we dit jaar neer in Deurne.
 
In de voormiddag is iedereen welkom in De Leerexpert, een school vlakbij de opvallend groene rand van Antwerpen. Vlot te bereiken met de tram vanuit het treinstation Antwerpen-Centraal. In de namiddag ontdekken we de statige dreven van Ertbrugge en loodsen geëngageerde burgers van Gruunrant (>> www.gruunrant.org) ons langs doorsteekjes, graslanden en bosfragmenten.
 
De Trefdag is een hartelijk ontmoetingsmoment voor liefhebbers van trage wegen én alle fervente wandelaars en fietsers. Deelname is gratis.
 
Je vindt het volledige programma met zes inhoudelijke sessies en een fijne wandeling op >> www.tragewegen.be/trefdag.
 
Onderaan die pagina kan je je ook inschrijven. Doen!
 
Dit artikel draagt bij aan volgende duurzame ontwikkelingsdoelen: