Goede autodeelpraktijken in landelijk gebied. Praktijkgids.

Bron:
Autodelen.net
Vlaamse steden zijn vaak al helemaal overtuigd van het autodeelverhaal. Maar ook steeds meer landelijke gemeenten slagen erin om autodelen succesvol uit te rollen. Autodelen.net verzamelde allerlei ‘good practices’ van autodelen in landelijk gebied tot een heuse praktijkgids.

Als lokale overheid heb je heel wat tools in handen om autodelen te lanceren. Toch lijken veel gemeenten (nog) niet helemaal overtuigd. Gelukkig komt Autodelen.net met de pratijkgids ‘Autodelen in landelijk gebied’ op de proppen die een einde maakt aan de twijfel. Dankzij de concrete voorbeelden, inspirerende ideeën en het overzicht van potentiële partners zijn autodeelprojecten zo opgestart!

Dit artikel draagt bij aan volgende duurzame ontwikkelingsdoelen:
  • Toegevoegd: 10/08/2016
    Jouw partner: Autodelen.net
    Aanbod voor: Lokaal bestuur

Autodelen.net begeleidt lokale overheden bij de opmaak van een autodeelactieplan. Samen kiezen we doelstellingen die meetbaar, ambitieus en realistisch zijn, dankzij een analyse van de situatie nu en een voorstelling van de gewenste ideale situatie. Vervolgens stippel je concrete maatregelen uit, bijvoorbeeld op vlak van parkeerbeleid, communicatie en horizontale beleidsintegratie op lokaal niveau.