U bent hier

Doe mee aan #WeekvdMobiliteit '18

Bron: 
Netwerk Duurzame Mobiliteit
Tijdens de Week van de Mobiliteit gaan we met zijn allen #goedopweg. Ook dit jaar laten honderden acties de Vlaming ontdekken wat de voordelen zijn van het stappen, trappen, trein/tram/bus of autodelen (of de combi).
 
  • Ligt duurzame mobiliteit je nauw aan het hart? 16 tot 22 september is dé CAMPAGNEWEEK om dat te laten zien. Zet zelf een publieksinitiatief (Autovrije Zondag, Autodeelsalon, andere...) op poten.
  • Zet je eigen school / bedrijf /vereniging / organisatie #goedopweg. De Week is hét ACTIEMOMENT om de eigen medewerkers / leden / leerlingen te laten proeven van de alternatieven (we hebben leuke ideeën).
  • Heeft je bedrijf, organisatie, gemeente of vereniging mooie projecten of plannen? Dan is de Week hét TOONMOMENT om ze extra in de kijker te zetten!
 

Meedoen? Dat is eenvoudig:

 
  1. Heb je zelf mooie mobiliteitsprojecten, -campagnes of -plannen? Zet ze (extra) in de picture tijdens de Week van de Mobiliteit!
    Registreer je initiatief en krijg zo de #goedopweg-stempel mee. Niet wat je zocht? Ga naar optie 2... 
  2. Doe mee aan ons VAST AANBOD (Strapdag, Car Free Day, Autodeelsalon, Autovrije Zondag) aan acties.
    Registreer je deelname en ontvang alle promotiemateriaal helemaal gratis. Niet wat je zocht? Ga naar optie 3...
  3. Zet zelf een EIGEN ACTIE op. We hebben heel wat leuke ideeën verzameld die je kunnen inspireren.
    Registreer je actie en ontvang alle promotiemateriaal helemaal gratis. Niet wat je zocht? Contacteer ons met jouw idee...

Een initiatief van het Netwerk Duurzame Mobiliteit (Komimo vzw)
Kasteellaan 349a, 9000 Gent
09 331 59 10