10/12 Ontmoetingsdag Gemeente voor de Toekomst:

1 namiddag, 21 organisaties, 80 concrete acties voor jouw duurzaam meerjarenplan

Legt jouw gemeente ook de laatste hand aan een ambitieus meerjarenplan? Kijk je ook al uit naar partners die je kunnen helpen bij de uitvoering?

Op de ontmoetingsdag Gemeente voor de Toekomst op 10 december in Leuven praat je op één namiddag met alle partners van Gemeente voor de Toekomst. Aan gesprekstafels per thema en in korte pitches maak je kennis met ons aanbod en onze werkwijze.
Je krijgt een antwoord op de vragen waar jij mee zit en stapt gegarandeerd beter voorbereid buiten, met concrete projecten en ondersteuning voor jouw gemeente.

Volgende thema’s komen aan bod:

• Een mobiele gemeente
  • Een gemeente met gezonde lokale voeding zonder voedselverspilling
  • Betaalbaar en kwaliteitsvol bouwen en wonen
  • Een circulaire en delende gemeente
  • Een groene gemeente
  • Duurzame energie en energiebesparing voor je gemeente
  • Een participatieve gemeente

Laat deze kans niet liggen. Deze namiddag bespaart je uren zoekwerk en zorgt ervoor dat je partners vindt waar je op kan rekenen.

Deelname is gratis.

Meer info en inschrijven